top of page

Mérnökszolgáltatás

Az evopro Innovation Kft. a termékfejlesztés és a projekt alapú tevékenységek mellett óradíjas mérnökszolgáltatások keretében is ügyfelei és partnerei rendelkezésére áll.

Referenciáink között megtalálhatóak a hazai és külföldi start-up-ok, kis- és középvállalatok mellett a multinacionális nagyvállalatok is.

Óradíjas szolgáltatásainkat 
jellemzően, de nem kizárólagosan az alábbi területeken nyújtjuk:

  • Szoftver fejlesztés (JAVA, C# .Net, C, C++, különböző web technológiák, stb.)

  • Hardver fejlesztés

  • Tesztelés

  • Projekt menedzsment

Mérnökszolgáltatás üzletágunk a cégünk által lefedett szakterületeken óradíjas konstrukcióban áll ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben azt a szervezeti- vagy költségstuktúra úgy igényli, szakértő kollégáink, mérnökeink, fejlesztőink az ügyfeleink saját csapataihoz, szervezeti struktúrájához csatlakozva, óradíjas alapon végzik munkájukat. Ez az együttműködés igény szerint megvalósítható akár “on-site”, ügyfeleink telephelyén, akár “off-site”, távoli munkavégzéssel.

Ügyfeleinkkel stratégiai kapcsolatra törekszünk annak érdekében, hogy megbízható és flexibilis megoldást nyújthassunk mérnöki feladataikra. Az evopro Innovation hosszú távú akadémiai kapcsolatrendszere és a hatékonyan kiépített gyakornoki programja biztosítja a szisztematikus mérnökcsapat építést, míg a hatékony toborzási folyamatai az ügyfelek dinamikusan változó igényeire is választ adnak.

Kapcsolattartó

Szakter Géza

Üzleti csoport vezető I Mérnökszolgáltatás

geza.szakter@eilabs.com

bottom of page